We Dance To Tell The Tale

Posts tagged “mstar thailand

Teaser for Next Update

Sepertinya Ini3 sedang gencar gencarnya mempromosikan dan mengupdate MStar dalam masa preOBTnya ini, hari ini keluar lagi teaser dari MStar untuk item dan lagu yang akan dikeluarkan di patch update nanti… Diantaranya update pet kucing dan lagu Kara – Step dengan cover dance asli…

Ayo ayo dilihat teasernya yang menggiurkan :p

.          .          .          .          .

Seemed like Ini3 is really pumped up to promote and update MStar in their preOBT period, today they released another teaser of MStar item and song that might be released in the next patch update… The teaser is about cat pet update and Step by Kara with real cover dance…

Just check it out :p

 .          .          .          .          .

Kara – Step

MStar Thailand New Teaser


MStar Thai Valentine’s Day Trailer

Mendekati hari Valentine, MStar benar-benar serius mempersiapkan semua… Satu video khusus untuk menyambut Valentine pun dibuat, meski awalnya terlihat lebih kaya cerita “Forever Alone” xD, tapi video ini lumayan seru dan keren…
Simak videonya dengan subtitle bahasa inggris… ^^

.           .            .           .           .

Closing to Valentine’s Day, MStar really did a preparation…
One special video to welcome Valentine’s day were made, eventho at the intro it looks like more like a “Forever Alone” video LOL xD, but this one is kinda cool…
Just check the video with english subtitle… ^^

.           .            .           .           .

. . .chatfly. . .


Update on February 7, 2012 – Valentine

Update hari ini ga gitu banyak, mungkin untuk menyambut hari Valentine sebagian besar ngerubah sistem cincin couple dimana player bisa upgrade cincin couplenya berdasarkan level couple…

Tanpa banyak komen, cek update yang dikasih untuk hari ini…
Enjoy ^^

.          .          .          .          .

Today’s update is not much,  mostly it upgrades the ring couple systems and allow couples to upgrade their ring based on their couple level, perhaps it’s because Valentine’s day is near…

In no further comments here are the updates available…
Enjoy ^^

.          .          .          .          .

new songs
Couple ring upgrade (available on couple shop to buy
either silver or plastic ring will work as long as your
couple level fit to make the ring buyable)
1. Gold (available for couple level 4)
2. Sapphire (available for couple level 8)
3. White Gold (available for couple level 4)
4. Emerald (available for couple level 8)

girl items

boy items

Preview Valentine’s Day Update

Hari Valentine sudah dekat, dan gosip gosipnya nihhh bakal ada update menyambut Hari Valentine tanggal 7 Februari nanti.
Nih sedikit cuplikan untuk update Valentine… ^^

.           .           .           .           . 

Valentine’s Day is near and rumor said that there will be update for it on February 7.
Here’s a little sneak preview for it… ^^

.           .           .           .           . 

. . .chatfly. . .


Update 17 January 2012 – The Land of Han

Waw update baru, MStar Thailand bener-bener emang niat bikin seneng playernya, dan ngejar yg di Korea sana mungkin xD
Apapun alasannya, kami senaaaaang *ketawa jahat*
Liat aja update itemnya di bawah @@
(
Wow new update, MStar Thailand really is intending to make their players happy, or catch up the one in Korea perhaps xD
Well whatever the reason is, we are happyyyyyy *evil laugh*
Just look at the new items on the update below @@)

http://mstar.mygame.in.th/movement/update_20120119_1.asp?

Dimana download patchnya? Ini dia:
(
Where to download the patch? Here you go:)


Manual Patch Update 120117

http://www.indowebster.com/mstar_patch_120117.html

http://download.mstar.in.th/patch/MStar_Patch_120117.exe

http://www.maknyos.com/x1ei1net2a08/NURIENPATCH1025.RTP.html

.         .         .         .         .         .         .

New Song

Thai Songs

 คืนนี้อยากได้กี่ครั้ง – ชิน ชินวุฒ
มีหัวใจแต่ไม่อยากรัก – เป๊ก ปลิตโชค
เขย่า (shake it ah) – 3.2.1
แค่เธอบังคับ – neko jump

Korean Songs

Gone – DYNAMIC DUO
Good Day Season 2 – KARA
Monalisa – MBLAQ

New Item

Girl

Boy

Credits:
SS Songlist by : Grimward a.k.a Refa
SS ITem by : khaell a.k.a Rifki

. . .mayangfi…
edited by . . . chatfly. . .


A PINK (에이핑크) – I Don’t Know (몰라요)

Among all the new songs update, this one is now officially one of my fave <3

 . . .chatfly. . .


MStar Be Mine-Infinite CoverDance

COOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL

we have to make it too,.

XDDDD

. . .mayangfi. . .