We Dance To Tell The Tale

Posts tagged “dnxza001

Purple Party: Another Cool Video from dnxza001

Inget video keren yang mirip MV lagu, yang ku posting beberapa minggu lalu? Nah ini video lain dari pembuat video yang sama; dnxza001.
Dan mau tau ngga alasan ku taro video ini, selain pengaturannya yang keren? Soalnya semuanya serba UNGUUUUUUUUU!!!! :))
Enjoy!

n.b. imotou paste seneng deh xD *towel mayangfi*

.        .        .        .        .

Remember the cool video that looks like an MV which I posted a couple weeks ago? Here’s another cool video from the same video maker; dnxza001.
And do you know the reason I posted the video aside it’s nice arrangements? Because its PURPLEEEEEEEEE PEOPLE! :))
Enjoy!

p.s. Oh imouto would love this xD *pokes mayangfi*

.        .        .        .        .

. . .chatfly. . .


Cool Creative Video

Ketemu video ini waktu ngintip postingan video di grup MStar International tetangga, dan wow, kerennya ni video.

Video gameplay MStar ini dibuat sama dnxza001 di youtube, dan keliatan kaya penampilan grup band di Video Musiknya. Jadi inget jaman main On Air Online dan sering bikin video kaya gitu.

Yang bikin video ini jadi keren adalah cara si pembuat video ngatur segalanya dengan rapih, bukan cuma kostum nya aja yang asik dan seragam, tapi juga gimana si pembuat video bisa ngatur siapa yang menang tiap round dan joged di depan :O

Urban Tale crew, mau bikin video seperti ini? :P

Nah sementara aku berkutat dengan kerjaan (iyeee di hari sabtu kerja ==”) biar buru buru kelar dan bisa nambahin postingan di blog hari ini D:, nikmatin videonya ^^

n.b.: Sepertinya si pembuat video ini di youtube udah lumayan banyak bikin video kaya gini, tapi agak kocak soalnya kebanyakan co dengan  celana pendek :))

.        .        .        .        .

Found this when I was browsing through a youtube link posted on MStar International group, and wow I’m impressed.

It’s a video gameplay of MStar made someone called dnxza001 on youtube, and it looked somehow really like a dance performance MV. Made me remember the times when I play On Air Online, when I used to record a video like it.

But what impress me is how the really calculate things out, I mean not only the costumes they wear which look kinda cool, but they also manage to  counts the sequence of which dancer who’s gonna win the round and dance in the front :O

So urbantale crew, want to make this kinda of video? :P

Meanwhile enjoy the video ^^ while I enslaved myself with work (yes on Saturday ==”), eager to finish it as soon as possible, and hopefully to be able post more on the blog today D:

p.s.: Seemed like the maker of the video on youtube has already made some of this kind of video, but kinda hilarious cuz mostly the players in the video is guys with boxers :))

.        .        .        .        .