We Dance To Tell The Tale

Cool Creative Video


Ketemu video ini waktu ngintip postingan video di grup MStar International tetangga, dan wow, kerennya ni video.

Video gameplay MStar ini dibuat sama dnxza001 di youtube, dan keliatan kaya penampilan grup band di Video Musiknya. Jadi inget jaman main On Air Online dan sering bikin video kaya gitu.

Yang bikin video ini jadi keren adalah cara si pembuat video ngatur segalanya dengan rapih, bukan cuma kostum nya aja yang asik dan seragam, tapi juga gimana si pembuat video bisa ngatur siapa yang menang tiap round dan joged di depan :O

Urban Tale crew, mau bikin video seperti ini? :P

Nah sementara aku berkutat dengan kerjaan (iyeee di hari sabtu kerja ==”) biar buru buru kelar dan bisa nambahin postingan di blog hari ini D:, nikmatin videonya ^^

n.b.: Sepertinya si pembuat video ini di youtube udah lumayan banyak bikin video kaya gini, tapi agak kocak soalnya kebanyakan co dengan  celana pendek :))

.        .        .        .        .

Found this when I was browsing through a youtube link posted on MStar International group, and wow I’m impressed.

It’s a video gameplay of MStar made someone called dnxza001 on youtube, and it looked somehow really like a dance performance MV. Made me remember the times when I play On Air Online, when I used to record a video like it.

But what impress me is how the really calculate things out, I mean not only the costumes they wear which look kinda cool, but they also manage to  counts the sequence of which dancer who’s gonna win the round and dance in the front :O

So urbantale crew, want to make this kinda of video? :P

Meanwhile enjoy the video ^^ while I enslaved myself with work (yes on Saturday ==”), eager to finish it as soon as possible, and hopefully to be able post more on the blog today D:

p.s.: Seemed like the maker of the video on youtube has already made some of this kind of video, but kinda hilarious cuz mostly the players in the video is guys with boxers :))

.        .        .        .        .

One response

  1. cooooooooooooooooooooollll,.. nice nice nice video,.. like it so much,..!!!

    January 9, 2012 at 8:22 AM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s