We Dance To Tell The Tale

Most Desirable Female Char on Online Game


Sedikit ga penting sih, tapi yah lumayan buat isi blog :p
Dapet postingan ini di grup, artikel dari detik yang cerita kalo di Korea Selatan sempet dibikin survei iseng untuk nentuin karakter cewek game online mana
yang paling diminati, dan ternyata Nurien MStar masuk ke urutan ke dua.
Well dengan grafik yg realistik dan fashion yang keren, ga heran deh xD
Sebagai seorang ce pun saya iri dan pengen punya image fashionable dan keren kaya karakter cewe di MStar :))
Nah nikmati aja deh beritanya di sini; http://www.detikinet.com/read/2011/12/29/150546/1802416/654/ini-dia-gadis-idaman-para-pemain-game-online

.        .        .        .        .

It’s kinda insignificant but not bad for a blog filler :p
Got a post in the group, an article from detik.com, our local online news web, of a small survey made in South Korea about which online game female character that were desirable the most for gamers, and turned out Nurien MStar made it on the 2nd place.
Well with its advanced realistic graphic and cool fashion item, it’s just unsurprising xD
Even me as a girl envy those female characters and want to be just like them :))
Anyways, if you’re curious, and able to speak Indonesian xP, you can check the news here:
http://www.detikinet.com/read/2011/12/29/150546/1802416/654/ini-dia-gadis-idaman-para-pemain-game-online

3 responses

  1. Svenska

    haha sbg cewe, gw jg ngiri ma karakter di Mstar.. kadang suka lupa klo itu cmn gambar kartun,
    suka mupeng klo liat cowo shirtless di sana apalagi klo stylenya dr rambut sampe sepatu keren wkwkw bisa gila lama” ga bs bedain manusia ma karakter game xD

    January 1, 2012 at 5:27 PM

    • Ree

      LOL yap yap bener, terjadi juga sama akyu :))
      gamers syndrome, fall in love with an unreal character :))

      January 1, 2012 at 6:57 PM

  2. normal,. manusiawi,. nyang penting msh waras,.. wkwkwk,..

    January 8, 2012 at 2:01 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s